Opbygning af træterrasse efter dine ønsker

​Drømmer du om at få bygget en helt ny træterrasse, trænger den nuværende til en ombygning, eller skal den måske udvides? Hos JJ TotalByg har vi 30 års erfaring med opbygning af træterrasse samt lægning af træterrasse og med vores store ekspertise kan vi bygge en ny træterrasse i alle størrelser, og vi vælger altid materialer af høj kvalitet. 

Vores firma ligger i Tune og vi betjener kunder i bl.a. Taastrup, Roskilde og Køge.

Byg en ny træterrasse der opfylder dine behov

Vi lytter til vores kunder, og det er derfor vigtigt, at vi sammen finder en løsning, som alle kan være tilfredse med. En ny terrasse skal både opfylde dine ønsker, behov og krav til udseende og funktionalitet. Som tømrer er det også vigtigt for os, at din ny træterrasse passer til dit hus, og det hjælper vi gerne med.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på opbygning af træterrasse afhænger af dine ønsker og behov. Når man skal have en ny træterrasse, er der flere ting man skal tage stilling til, såsom om den nye terrasse skal være overdækket, om den skal bygges på pæle, eller om den skal leve op til bestemte funktionelle krav. 

Materialevalget påvirker også prisen. En billig løsning er en træterrasse i trykimprægneret træ, hvor den lidt dyrere løsning er en terrasse i hårdt træ som mahogni.

Vi tilbyder kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Vi kommer gerne med en pris eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for opbygning af træterrasse

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en ny terrasse, er du velkommen til at ringe til os på telefon 20 71 72 74 for et uforpligtende tilbud på en ny terrasse. 

Du kan også skrive til vores e-mail kontakt@jjtotalbyg.dk

Interesseret i et  gratis og uforpligtende tilbud​?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet gratis tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
quote

Loyal, professionel og grundigt arbejde

Tina Hove

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Skal vi ringe dig op?

Tøv ikke med at udfylde formularen. 

Lad os få en snak om dit tagarbejde!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

JJ TotalByg v/Johnny Jensen

Tune Bygade 20
​4030 Tune


CVR: 33975309

Kom i kontakt

☎ Tlf.: 20 71 72 74

✉ E-mail: kontakt@jjtotalbyg.dk

Vi er medlem af