Tagrenovering, tagreparation og andet tagarbejde

Hos JJ TotalByg har vi mere end 30 års erfaring med forskellige former for tagarbejde, herunder både lægning af nyt tag og tagreparation for kunder i områderne omkring Taastrup, Roskilde og Greve.

Taget på dit hus er en af de allermest udsatte overflader på et hus, hvorfor der er behov for løbende vedligeholdelse. Når det kommer til tagarbejde, er vores primære arbejdsområder lægning af nyt tag, tagrenovering og tagreparation.

Renovering af tag efter dit behov

Vi udfører renovering af tag efter dit behov og ud fra dine ønsker. Inden vi påbegynder en tagopgave, finder vi i fællesskab med vores kunder frem til den bedst mulige løsning, som passer dine behov og ønsker til taget.​

Vi har mange års erfaring med tagrenovering, og vi ved derfor, hvilke løsninger der findes på forskellige slags tagproblemer, og hvad der kan betale sig rent økonomisk – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring, når det kommer til renovering af tag.

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen for en renovering af tag koster typisk 400 kr i timen plus moms men afhænger blandt andet af, hvor omfattende en tagreparation der er tale om, og hvilke materialer der skal anvendes. 

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 71 72 74, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@jjtotalbyg.dk.​

Interesseret i et  gratis og uforpligtende tilbud​?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet gratis tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
quote

Loyal, professionel og grundigt arbejde

Tina Hove

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Skal vi ringe dig op?

Tøv ikke med at udfylde formularen. 

Lad os få en snak om dit tagarbejde!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

JJ TotalByg v/Johnny Jensen

Tune Bygade 20
​4030 Tune


CVR: 33975309

Kom i kontakt

☎ Tlf.: 20 71 72 74

✉ E-mail: kontakt@jjtotalbyg.dk

Vi er medlem af