Udskiftning af vinduer og døre udføres med stor ekspertise​

JJ TotalByg er et tømrerfirma beliggende lige uden for Roskilde, og vi har mere end 30 års erfaring inden for håndværkerbranchen. Vi udfører blandt andet udskiftning af vinduer og døre, ligesom vi også udfører alle former for reparationer og vedligeholdelsesarbejde på dem. Dette kan være alt fra udskiftning af gummilister, til udskiftning af punkteret rude eller maling af trælister.

Så bor du i Roskilde, Taastrup, Køge eller omegn, og trænger dine døre eller vinduer til at blive udskiftet, enten helt eller delvist, kan vi hjælpe dig.

Vi stiller vores faglighed til rådighed

Vi stiller vores faglighed og ekspertise til rådighed, allerede inden arbejdet går i gang. Det gør vi ved at tilbyde en gratis og uforpligtende besigtigelse af din opgave, så vi er enige fra start af, om hvad der skal gøres.

På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i forbindelse med reparation eller en hel udskiftning af vinduer og døre. Det er nemlig vigtigt, at de nye vinduer og døre passer til huset, både i størrelse og udtryk.

Med vores mange år i branchen har vi opbygget en stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vi tilbyder gerne en komplet løsning med både levering og montering af dine nye døre og vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave med reparation eller udskiftning af døre eller vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 71 72 74 eller e-mail kontakt@jjtotalbyg.dk

Priser på vinduer og døre varierer meget, alt afhængig af dør- og vinduestyper, samt antal.

Interesseret i et  gratis og uforpligtende tilbud​?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet gratis tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
quote

Loyal, professionel og grundigt arbejde

Tina Hove

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Skal vi ringe dig op?

Tøv ikke med at udfylde formularen. 

Lad os få en snak om dit tagarbejde!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

JJ TotalByg v/Johnny Jensen

Tune Bygade 20
​4030 Tune


CVR: 33975309

Kom i kontakt

☎ Tlf.: 20 71 72 74

✉ E-mail: kontakt@jjtotalbyg.dk

Vi er medlem af